Αυτό που είναι η διαφορά μεταξύ της θρυαλλίδας κασετών και της σύνδεσης θρυαλλίδων

May 31, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι η διαφορά μεταξύ της θρυαλλίδας κασετών και της σύνδεσης θρυαλλίδων

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της θρυαλλίδας κασετών και της σύνδεσης θρυαλλίδων; Ποιες είναι οι διαφορές; Έπειτα, οι κατασκευαστές κατόχων θρυαλλίδων ασφάλειάς μας θα τους αναλύσουν ένα προς ένα.

 

1. Αυτό που είναι μια θρυαλλίδα
Μια θρυαλλίδα είναι μια από τις απλούστερες προστατευτικές συσκευές. Στις αγροτικές περιοχές, οι θρυαλλίδες εγκαθίστανται από τις πλευρές υψηλής και χαμηλής τάσης των μετασχηματιστών διανομής ως προστασία βραχυκυκλώματος για να αποτρέψουν το ρεύμα βραχυκυκλώματος από την καταστροφή του μετασχηματιστή. Επιπλέον, η διάφορη δύναμη και η χρήση συσκευών φωτισμού συχνά λιώνουν ως ελάττωμα βραχυκυκλώματος ή συνεχείς συσκευές προστασίας υπερφόρτωσης.

Η θρυαλλίδα σπάζει το κύκλωμα με την τήξη του λειωμένου μετάλλου όταν υπερβαίνει το ρεύμα την οριακή τιμή. Είναι μια ηλεκτρική συσκευή που χρησιμοποιείται για την προστασία υπερφόρτωσης και βραχυκυκλώματος. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα της θρυαλλίδας είναι απλή δομή, μικρό μέγεθος, ελαφριές, κατάλληλες χρήση και συντήρηση, χαμηλή τιμή, υψηλή αξιοπιστία, και έχει τη μεγάλη πρακτική αξία και την οικονομική σημασία.

Μια θρυαλλίδα είναι μια απλή και αποτελεσματική συσκευή προστασίας. Διαδραματίζει κυρίως το ρόλο της προστασίας βραχυκυκλώματος στο κύκλωμα. Η θρυαλλίδα αποτελείται κυρίως από ένα λειωμένο μέταλλο και έναν μονώνοντας σωλήνα (μονώνοντας κάθισμα) για την εγκατάσταση του λειωμένου μετάλλου. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, το λειωμένο μέταλλο συνδέεται σωρηδόν με το προστατευμένο κύκλωμα. Όταν το κύκλωμα έχει ένα ελάττωμα βραχυκυκλώματος, το λειωμένο μέταλλο φυσιέται στιγμιαία για να σπάσει το κύκλωμα και να διαδραματίσει έναν προστατευτικό ρόλο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι η διαφορά μεταξύ της θρυαλλίδας κασετών και της σύνδεσης θρυαλλίδων  0

Δεύτερον, η διαφορά μεταξύ της θρυαλλίδας και της θρυαλλίδας
Στην πραγματικότητα, μια θρυαλλίδα καλείται θρυαλλίδα. Μπορεί να ειπωθεί ότι μια θρυαλλίδα είναι μια θρυαλλίδα, και μια θρυαλλίδα δεν είναι απαραιτήτως ίση με μια θρυαλλίδα. Μια θρυαλλίδα είναι ένα τελειωμένο ηλεκτρονικό συστατικό, αλλά μια θρυαλλίδα δεν μπορεί να είναι ένα ημιτελές προϊόν, δηλ., είναι εκεί κανένα διαμορφωμένο ηλεκτρονικό συστατικό. Έτσι έβαλα συνήθως τη θρυαλλίδα στον κατάλογο και όχι το λόγο για τη θρυαλλίδα. Μια θρυαλλίδα αντιπροσωπεύει μια πολύ μικρότερη σειρά, ενώ μια θρυαλλίδα αντιπροσωπεύει μια πολύ μεγαλύτερη σειρά. Υπάρχουν πολλοί τύποι θρυαλλίδων, και η θρυαλλίδα είναι σχετικά απλή ως υλικό. Αυτή τη στιγμή, οι θρυαλλίδες στην αγορά διαιρούνται κατά προσέγγιση σε δύο μορφές, κάποια είναι να προστατευθεί το κύκλωμα μέσω overcurrent, και άλλη είναι να προστατευθεί το κύκλωμα μέσω της θερμοκρασίας. Προστασία, το της οποίας είδος τρόπου, η λειτουργία του είναι να κοπεί η δύναμη να προστατευθεί εγκαίρως ο εξοπλισμός μας όταν αποτυγχάνει το κύκλωμά μας.

Μια θρυαλλίδα είναι μια θρυαλλίδα, μια θρυαλλίδα είναι ένα κοινό όνομα, και μια θρυαλλίδα είναι ένα τυποποιημένο όνομα.

Η θρυαλλίδα είναι λίγο πιό περίπλοκη στη δομή από τη θρυαλλίδα. Εάν υπάρχει ένα σημάδι δεικτών, ένα συστατικό που γίνεται σε μια pluggable μορφή, κ.λπ. όταν σπάζουν τη θρυαλλίδα, ο πυρήνας της θρυαλλίδας είναι η θρυαλλίδα.

Μια θρυαλλίδα, γνωστή ως τρέχουσα θρυαλλίδα, είναι ένα ηλεκτρικό συστατικό που εγκαθίσταται σε ένα κύκλωμα για να εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία του κυκλώματος. Επίσης γνωστά ως θρυαλλίδα, τα πρότυπα IEC127 το καθορίζουν ως «θρυαλλίδα-σύνδεση». Η θρυαλλίδα (καλώδιο) θα κόψει το ρεύμα από μόνο του όταν ανέρχεται ανώμαλα το ρεύμα σε ένα ορισμένο ύψος και μια ορισμένη θερμότητα, ώστε να προστατευθεί η ασφαλής λειτουργία του κυκλώματος.

Τα ανωτέρω είναι η εισαγωγή «ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας θρυαλλίδας και μιας θρυαλλίδας». Εάν πρέπει να ξέρετε περισσότερων για τον κάτοχο θρυαλλίδων ασφάλειας, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή ampfort.